. .
  Par mums
Meklēt datubāzē Lapas karte E-pasts Meklēt     .  .
 
Arhīva dokumenti >> Meklēšana datubāzē >> Detalizējums

Līmenis:Fondradis
Numurs:17.020
Nosaukums:Latvijas Universitātes Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūts, valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Adrese:Kronvalda bulvāris Rātsupītes - 1, LV - 1067,Rīgā, Rīga
Nozare: K73.1- Pētījumu un eksperimentu veikšana dabaszinātnēs un tehniskajās zinātnēs
Vēsture:Dibināts, pamatojoties uz Latvijas Zinātņu akadēmijas un Latvijas Universitātes 1993. gada 12. marta vienošanos par LU Biomedicīnisko pētījumuun studiju centra un LU Mikrobiloģijas un biotehnoloģijas institūta izveidošanu, reorganizējot LU un LZA Molekulārās biotehnoloģijas institūtu un LZA Augusta KirhenšteinaMikrobioloģijas institūtu. LU Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūts reģistrēts LRUzņēmumu reģistrā 1993. gada 28.janvārī. Pamatdarbība- azinātniski pētnieciskais darbs, speciālistu sagatavošana, zinātniskās informācijas vākšana, izplatīšana, izdevējdarbība, pētījumu rezultātu iviešana, aparatūras, metožu, tehnoloģija, un projektu izstrāde un realizācija. MK. rīk. Nr. 824. -28.10 2004. pārdēvēt iestādi par Valsts SIA "Latvijas Universitātes Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūtu"
Identifikators/GV  kods:LV_LVA_I 0-17.020
Fonds: Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas "Latvijas Universitātes Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūts"


Pēdējās izmaiņas: 5.01.2024.
Copyright © Latvijas Valsts arhīvs
Komentārus par mājas lapu sūtiet: webmaster@archiv.org.lv